Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren. Bekijk beoordeling(en)
Verse knoflook, blokjes oude kaas en oregano zijn de ingrediënten voor dit heerlijke op de stenen vloer gebakken desem broodje. Heel veelzijdig te gebruiken, lekker bij de soep, een lekkere salade of pasta. En natuurlijk mag dit brood niet ontbreken bij de barbecue, gourmet, borrel of bij andere feestelijke gelegenheden. Kortom, voor elk moment van het jaar, op elk moment van de dag.
Bij dit voorgebakken broodje krijg je tijdens het afbakken de heerlijke bak geur in je keuken er gratis bij.
Maak ook eens de verrassende en smakelijke kaasknoflookbrood lasagne! Klik hier voor het recept.
1 sneetje weegt circa 35 gram.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 tot 12 minuten afbakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
Gemiddelde beoordeling: 4.8 sterren.
Pindavrij
Gluten, Melk
TARWEbloem, water, MELK, TARWEdesem, bakkerszout, aardappelzetmeel, Kruiden En Specerijen(oregano, knoflookpoeder), zout, dextrose, Emulgator(E472e), gist, Verdikkingsmiddel(E412), Plantaardige Olie(koolzaad, raapzaad), veldbonenmeel, Antiklontermiddel(E535), Conserveermiddel(E251), E160b (ii), enzymen, kaliumjodide, Meelverbeteraar(E920), startercultuur, stremsel, zuursel
Voedingswaarden per 100 gram | |||||||||
Energie | 1023.00 kj / 244.34 kcal | ||||||||
Eiwit | 12.00 g | ||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
Voedingsvezels | 1.20 g | ||||||||
Zout | 1.10 g | ||||||||
Natrium | 0.43 g | ||||||||
Vocht | 44.88 g |
Bewaar bake off brood maximaal 2 dagen na aankoop in gesloten plastic zak op kamertemperatuur. Of 4 dagen in de koelkast. Langer bewaren? Vries het voorgebakken brood in. Bewaar het maximaal 4 weken in de vriezer. Laat het ontdooien op kamertemperatuur voor het afbakken.