Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5 sterren. Bekijk beoordeling(en)
Even genoeg van al het zoet? Ga dan verder met het hartig, en zet deze saucijzen letter op tafel. Gemaakt van ambachtelijk half om half gehakt, wat verpakt is in heerlijk krokant roomboter bladerdeeg. Besmeerd met ei voor het extra glanslaagje. Borreltje erbij, en genieten maar.
Opwarmtip: De oven voorverwarmen op 190 graden en 8 minuten verwarmen.
Een saucijzenletter weegt circa 400 gram.
Gemiddelde beoordeling: 4.5 sterren.
Pindavrij
Ei, Melk, Gluten, Lupine
TARWEbloem, water (23%), roomboter(MELK) (19%), rundvlees, varkensvlees, EI, volkorenTARWEmeel, zetmeel (gemodificeerd), glucosestroop (gedroogd), Plantaardig Vet(palmpit), zout, Kruiden En Specerijen(koriander, nootmuskaat, gemalen peper, gember), bakkerszout, Emulgator(E472a, E482, E471), gelatine, MELKeiwit, gist, Conserveermiddel(E202), durumTARWEbloem, ROGGEbloem, suiker, weipoeder(MELK), GERSTemoutmeel, suiker (gebrand), TARWEdesem, veldbonenmeel, Antiklontermiddel(E535), enzymen(TARWE), GERSTemoutextract, kaliumjodide, LUPINEmeel, Meelverbeteraar(E920), Stabilisator(E415), startercultuur
Voedingswaarden per 100 gram | |||||||
Energie | 1284.00 kj / 306.68 kcal | ||||||
Eiwit | 9.30 g | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
Voedingsvezels | 0.80 g | ||||||
Zout | 1.00 g | ||||||
Natrium | 0.41 g | ||||||
Vocht | 35.92 g |
Geniet van je hartige snack door hem op te warmen in de oven. Voorverwarmen tot 180 graden en 6 a 7 minuten verwarmen. Als je de snack wil bewaren tot een later moment adviseren wij om hem gekoeld te bewaren en binnen 2 dagen te consumeren.
Voor 23.00 uur besteld?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment geldt: voor 23.00 uur besteld, de volgende
(werk)dag geleverd.
Vragen over onze producten / bestelling?
Neem contact op met je vestiging.