Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren. Bekijk beoordeling(en)
Dit brood is een echte topper binnen het assortiment van bakkerij van der Grijn. Het is de tegenhanger van het befaamde Waldkorn en is gemaakt op basis van tarwebloem. Het wordt aangevuld met zonnebloempitten en lijnzaad en afgewerkt met sesamzaad. Polderkorn is ons best verkopende meergranen brood!
1 boterham weegt circa 33 gram.
Gemiddelde beoordeling: 4.8 sterren.
Pindavrij
Melk, Sesam, Gluten, Soja
TARWEbloem, water, zonnebloempitten, SESAMzaad (ongepeld), gist, ROGGEbloem, GERSTemoutmeel, lijnzaad, suiker (gebrand), bakkerszout, gierst, TARWEmoutvlokken, maisgries, SOJAgrits, HAVERvlokken, Plantaardige Olie(raapzaad), TARWEzemelen (geëxtrudeerd), suiker, veldbonenmeel, Emulgator(E471, E482), wei-eiwit (concentraat)(MELK), dextrose, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), enzymen(TARWE), kaliumjodide, Stabilisator(E415)
Voedingswaarden per 100 gram | |||||||||
Energie | 1066.00 kj / 254.61 kcal | ||||||||
Eiwit | 11.00 g | ||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
Voedingsvezels | 3.30 g | ||||||||
Mineralen | 0.23 g | ||||||||
- Zout | 0.95 g | ||||||||
- Natrium | 0.38 g | ||||||||
Vocht | 40.00 g |
Brood kan het best bewaard worden op kamertemperatuur in een plastic zak. Hierin blijft brood tenminste 3 dagen mals en zacht. Hou je van een blijvend krokante korst? Laat dan je brood inpakken in een papieren broodzak. Het brood zal dan 1 a 2 dagen mals blijven.
Liever je brood invriezen? Dat kan, maar vries het niet langer in dan 4 weken. Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur. Bij voorkeur niet in de magnetron.
Voor 23.00 uur besteld?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment geldt: voor 23.00 uur besteld, de volgende
(werk)dag geleverd.
Vragen over onze producten / bestelling?
Neem contact op met je vestiging.