Winkelmand

Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Altijd op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen! Klik hier om lid te worden van onze nieuwsbrief.

    Draai je apparaat alsjeblieft naar horizontale positie

    Let op! de instellingen van jouw apparaat moeten dit wel toestaan Draai je apparaat naar horizontale positie

    Dit product heeft een gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren. Bekijk beoordeling(en)

    11,95

    De marlena schnitte, oftewel de marsepein schnitte. Onze specialiteit. Heerlijk oprol gebak, naar oud familierecept. Maar nog altijd zeer goed gewaardeerd gebak. De Marlena schnitte is gemaakt van fijne kapselcake gevuld met heerlijke gele room en verse slagroom. De schnitte wordt afgewerkt met een laag smakelijke marsepein. Daarop een lekkere drizzle van chocolade, enkele toeven creme en 2 macarons. 

    De Marlena schnitte is voor 5 tot 6 personen.
    1 portie weegt circa 90 gram.

    Weet je al hoe we aan de naam Marlena schnitte komen? Het nichtje van Teus van der Grijn bestelde altijd als ze jarig was een slagroomtaart met gekookte room, slagroom en marsepein. Dus je raad vast al hoe het nichtje heet? Precies... Marleen. En zo is deze overheerlijke verwennerij geboren. Dus Marleen, bedankt!!

     

    Gemiddelde beoordeling: 4.8 sterren.

    5 sterren
    66 x
    4 sterren
    8 x
    3 sterren
    2 x
    2 sterren
    0 x
    1 sterren
    1 x

    Kenmerken

    Pindavrij

    Allergenen

    Ei, Melk, Gluten, Soja, Noten

    Ingrediënten


    water, suiker, EI, room(MELK), dextrose, Plantaardig Vet(palm, kokos, palmpit), roomboter(MELK) (4%), AMANDELEN (4%), TARWEbloem, Gemodificeerd Zetmeel(E1414), glucose-fructosestroop, MELKpoeder, MELKpoeder (magere), Plantaardige Olie(koolzaad, zonnebloem, raapzaad), glucosestroop, Antiklontermiddel(E170, E470a), alcohol, Emulgator(E472b, E322(SOJA), E471, E475), Rijsmiddel(E450, E500), glucosestroop (gedroogd), Conserveermiddel(E202), lactose(MELK), Aroma(aroma), E1103, E160b (i), Geleermiddel(E339, E516), Kleurstof(E160c, E162), MELKeiwit, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Stabilisator(E407, E420), Verdikkingsmiddel(E401, E418, E440, E461), Voedingszuur(E330), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E333, E452)

    Voedingswaarden per 100 gram
    Energie 1284.00 kj / 306.68 kcal
    Eiwit 3.30 g
    Koolhydraten 38.00 g
    - Suikers 30.00 g
    - Zetmeel 6.50 g
    Vetten 16.00 g
    - Verzadigd 8.90 g
    - Enkel / meerv. onv 4.80 g
    - Transvetzuren 0.05 g
    Zout 0.34 g
    Natrium 0.13 g
    Vocht 39.30 g
    Alcohol 0.20 g

    Om optimaal te genieten van ons gebak, adviseren wij dit koel te bewaren (temperatuur beneden 7 graden) en binnen 2 a 3 dagen te consumeren. 


    • Elke Maandag

      Ontbijtkoek; van € 4,45 voor € 3,95
      Ontbijtkoek
      3,95
    • Elke Dinsdag

      Rozijnenbollen; 4 halen, 3 betalen!
      Rozijnenbollen per 4 verpakt
      4 = 3
    • Elke Woensdag

      Boerenkaasstengels; van € 1,45 voor € 1,19!
      Kaasstengel met boerenkaas
      1,19
    • Elke Donderdag

      Saucijzen- en kaasbroodjes; 2e voor de halve prijs!
      Saucijzen- en kaasbroodjes
      2e
      halve prijs
    • Elke Vrijdag

      Zachte broodjes; 2e zakje voor de helft van de prijs!
      Zachte broodjes
      2e
      halve prijs
    • Elke Zaterdag

      oliebollen per 10 voor 11,70
      Oliebol met rozijnen per stuk
      10 = 9
    • Croissants; 4 halen, 3 betalen!
      Croissant om zelf af te bakken per 4 verpakt
      4 = 3
    • oliebollen per 10 voor 11,70.
      Oliebol zonder rozijnen per stuk
      10 = 9
    • Weekendverwenners

      Chocolade bollen; 4 halen, 3 betalen!
      Chocolade Bossche bol
      4 = 3
    • De hele week

      Vikorn van € 4,16 voor € 3,79
      Vikorn Vitaminebrood
      3,79

    Voor 23.00 uur besteld?
    Voor het grootste gedeelte van ons assortiment geldt: voor 23.00 uur besteld, de volgende (werk)dag geleverd.

    Vragen over onze producten / bestelling?
    Neem contact op met je vestiging.