Winkelmand

Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.

    Altijd op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen! Klik hier om lid te worden van onze nieuwsbrief.

    Draai je apparaat alsjeblieft naar horizontale positie

    Let op! de instellingen van jouw apparaat moeten dit wel toestaan Draai je apparaat naar horizontale positie

    Benodigdheden voor 6 personen:

    * 1 boerencake
    * 5oo gram mangostukjes (mag ook uit de diepvries)
    * 4 eetlepels gepelde pistachenoten
    * 1 limoen
    * 500 ml slagroom
    * 2 eetlepels witte basterdsuiker
    * 125 gram frambozen
    * 4 merengue s (of pakje schuimkoekjes)

    Laat de mango stukjes zo nodig ontdooien. Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan 3 min. Hak ze na het afkoelen in stukjes. Pers de limoen uit. Doe de mango met het limoensap in een blender en pureer tot een dikke saus.
    Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker. Snijd de cake in blokjes van 2x2 cm. Verkruimel de merengue s. Neem een grote platte schaal (kan ook op een dienblad) Verdeel de  cake over de bodem. Daar boven op de mangosaus, de slagroom en maak af met de pistachenoten, merengue s en de frambozen. Zet het zo op de tafel. Het ziet er super feestelijk uit! 

    Eet smakelijk!

     

     

    Gebruik een van de volgende producten uit ons assortiment om dit recept te maken