Winkelmand
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
Je winkelmand is op dit moment leeg, klik op 'verder winkelen' om naar de webshop te gaan om producten te bestellen.
De vertrouwde kwaliteit van Bakkerij van der Grijn bij u thuis!
De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Dit stokbrood is ongeveer 50 cm lang dus zal niet in alle ovens passen zonder hem door te snijden.
De oven voorverwarmen op 200-210 graden (afhankelijk van de oven) en 8 a 10 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 tot 12 minuten afbakken. En genieten van een stevige versgebakken boterham.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 8 tot 10 minuten bakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 minuten afbakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en 8 a 10 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden en 6 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en 10 tot 12 minuten afbakken. Heerlijk resultaat met een knapperige korst, beetje roomboter en honing erop en smullen maar.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 10 minuten afbakken totdat de korst lekker krokant is.
De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en dan 10 tot 12 minuten afbakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden en 6 tot 8 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden, 8 tot 10 minuten bakken.
De oven voorverwarmen op 210 graden. 10 tot 12 minuten afbakken. Geniet van de heerlijk knapperige korst!
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 200 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden en 6 tot 8 minuten afbakken. Heerlijk om ze warm te eten.
De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een warme boterham!
De oven voorverwarmen op 200 graden en 6 tot 8 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 210 graden. 10 tot 12 minuten afbakken voor een lekkere krokante korst.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 190 tot 200 graden. 10 tot 12 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 tot 12 minuten afbakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Wat is er lekkerder dan een versgebakken brood aansnijden?!
De oven voorverwarmen op 200 graden en 10 minuten afbakken. Geniet van een lekkere warme boterham.
De oven voorverwarmen op 200 graden en 8 a 10 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden, 10 tot 12 minuten afbakken. Even af laten koelen en u heeft een heerlijk vers brood.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden, en 10 minuten afbakken.
Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen zonder door te snijden. We hebben als alternatief baguette's per 2 verpakt om zelf te bakken. Deze zijn wat kleiner maar hebben dezelfde lekkere smaak.
De oven voorverwarmen op 200 graden en dan 5 tot 6 minuten afbakken. Tip: je kan hem voor het bakken ook lekker beleggen met bijvoorbeeld geruld gehakt, groente en kaas. Dan mag het brood 8 tot 10 minuten in de oven. En je hebt een heerlijke maaltijd!
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 8 tot 10 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden. Bak het brood 8 a 10 minuten af.
De oven voorverwarmen op 210 graden en 8 tot 10 minuten afbakken.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 8 a 10 minuten af te bakken.
Afbakadvies voor de BBQ en Kamado:
Verwarm de BBQ of Kamado tot 180 graden. Bij indirect barbecueën 10 tot 12 minuten afbakken met gesloten deksel.
Geen indirecte warmte: draai het brood elke 2 minuten om. Maak eventueel gebruik van een pizzasteen of aluminium bakschaal om de warmte onder het brood beter te verdelen.
De oven voorverwarmen op 200 graden. 6 a 7 minuten afbakken.